slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

«Впровадження інновацій: від викликів до нових можливостей для профспілок»

academia_Koblevo_1.jpg

28-30 серпня п. р. у Київській області Фонд імені Фрідріха Еберта проводив профспілкову академію для профспілкових лідерів промислової сфери «Впровадження інновацій: від викликів до нових можливостей для профспілок».

academia_Koblevo_2.jpg
У заході взяли участь представники територіальних організацій «Укрелектропрофспілки».
Директор Регіонального представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі Урсула Кох-Лаугвітц у своєму виступі наголосила на тому, що економіці України вкрай потрібні інвестиції, а підприємствам – модернізація та інновації. Крім держави, у цьому процесі, на думку пані Кох-Лаугвітц, мають брати участь й безпосередньо працівники. А профспілкам у цьому процесі відводиться одна з головних ролей.
academia_Koblevo_3.jpg
Менеджер проекту ARIBERA, IG Metall (Виконавчий комітет), Департаменту виробничої політики «Робота+Інновації» Петер Павліцки у своїх виступах проаналізував можливості впровадження інновацій для профспілок, проінформував про досвід німецьких робітничих комітетів профспілки IG Metall щодо запровадження інновацій, а також запропонував профспілкам шляхи використання іноземного досвіду в Україні.
academia_Koblevo_4.jpg
Протягом трьох днів учасники семінару активно залучались до модулів практичної роботи й аналізували найкращі практики запровадження інновацій на українських підприємствах. Також до уваги учасників було представлено продукт групи для вирішення кризових ситуацій інструмент Innoken для оцінки потенціалу інновацій у компанії.
academia_Koblevo_5.jpg
academia_Koblevo_6.jpg
academia_Koblevo_7.jpg
По закінченні навчання учасники отримали сертифікати Фонду імені Фрідріха про участь у роботі профспілкової академії «Впровадження інновацій: від викликів до нових можливостей!».

Відділ організаційної роботи
ЦК «Укрелектропрофспілки»