slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Воркшоп IGBCE & Ukrelektroprofspilka «Кращі умови праці для робітників»

2023_06_workshop1.jpg

07 червня 2023 року відбувся перший навчальний онлайн-семінар, який організували Укрелектропрофспілка, Профспілка працівників гірничої, хімічної та енергетичної промисловості Німеччини (IGBCE) та Атомпрофспілка за підтримки Фонду Фрідріха Еберта.

2023_06_workshop2.jpg
2023_06_workshop3.jpg

На початку семінару пролунали вітальні слова Стефані Альбрехт-Суляк, керівниці відділу національної та міжнародної політики IGBCE; Олександра Давиденка, Голови Укрелектропрофспілки; Валерія Матова, Голови Атомпрофспілки, та Павла Пруднікова, Заступника голови Атомпрофспілки. Модератором зустрічі була Софія Шьонборн з відділу національної та міжнародної політики IGBCE. Лекторами були Магалі Шляйфер, яка доповідала про соціальний діалог на національному рівні та рівні ЄС, та Марк Велтерс, який розповів про систему колективних переговорів Німеччини.

2023_06_workshop4.jpg
2023_06_workshop5.jpg

Учасники провели активну дискусію на зазначені теми та поділились з німецькими колегами особливостями соціального діалогу та колективних переговорів в Україні. Такий обмін досвідом лише посилює нашу співпрацю, тому у вересні планується проведення спільних навчальних семінарів на інші теми.