slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Вуглегірська ТЕС дає тепло!

UglegorskayaTES.jpg

Прем’єр-міністр Микола Азаров висловив щире задоволення роботою енергетиків, які у стислий термін і у складних умовах виконали завдання Президента України: до 15 жовтня відновити роботу Вуглегірської теплоелектростанції.
Так, 8 жовтня о 15 годині 48 хвилин на Вуглегірській ТЕС підключено до Об’єднаної енергетичної системи України відновлений після аварії енергоблок № 1. Поки що енергоблок виробляє 200 МВт при максимально можливому навантаженні 300 МВт. Тривають операції з підключення тепломережі міста Світлодарськ із населенням 11 тисяч осіб. Завершення робіт із відновлення четвертого енергоблоку заплановане на 15 листопада.
Операційні роботи з підключення енергетики планують завершити протягом трьох діб із початку запуску. Одночасно завершуються пусконалагоджувальні роботи на заново збудованій котельні, яка має стати резервним джерелом гарантованого забезпечення теплом міста Світлодарськ. Така схема теплозабезпечення міста, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну, діятиме до кінця 2014 року.