Відбулось п’яте пленарне засідання Центрального комітету «Укрелектропрофспілки»

emblema.jpg

24 квітня в місті Києві відбулось п’яте пленарне засідання Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» та п’ятнадцяте засідання Президії Центрального комітету «Укрелектропрофспілки»

На 5-му пленарному засіданні членами Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» були розглянуті наступні питання і прийняті відповідні постанови:
1.«Про проведення звітів і виборів в організаціях Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України («Укрелектропрофспілка») у 2015 році.
2.«Про проведення VI з’їзду Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України».
3.«Про поточний соціально-економічний стан енергетики і електротехніки, спільні дії соціальних партнерів щодо їх подальшого розвитку та виконання Галузевих угод і колективних договорів за 2013 рік і укладення їх на 2014 рік».
4.«Про виведення зі складу Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» Ігошиної Алли Данилівни – колишньої голови Кримського республіканського комітету Профспілки та Ковтуна Георгія Андрійовича – колишнього голови Об’єднаної профспілкової організації ПАТ ДТЕК «Крименерго» за втрату зв’язку з «Укрелектропрофспілкою» і перехід в іншу профспілку».
5.«Про доцільність членства «Укрелектропрофспілки» в МОП «Электропрофсоюз».
На п’ятнадцятому черговому засіданні Президії Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» були розглянуті наступні питання і прийняті відповідні постанови:
1.Про затвердження штатного розкладу працівників виконавчого апарату Центрального комітету Профспілки.
2.Про виконання кошторису ЦК Профспілки по профспілковому бюджету за 2013 рік та проект кошторису на 2014 рік.
3.Про підсумки перевірки фінансово-господарської діяльності ЦК Профспілки за період з 01 січня до 31 грудня 2013 року.
4.Про зведений Статистичний звіт Профспілки за 2013 рік.
5.Про План роботи ЦК Профспілки на друге півріччя 2014 року.
6.Про проведення конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію «Укрелектропрофспілки» в рамках Всеукраїнського конкурсу.
7.Про квоту для нагородження членів Профспілки у 2014 році.
8.Про норми добових профспілковим працівникам «Укрелектропрофспілки».
9. Про діяльність Непідприємницького товариства «Професійний недержавний пенсійний фонд працівників енергетики та електротехнічної промисловості України «Енергорезерв».
10.Про ліквідацію Непідприємницького товариства «Професійний недержавний пенсійний фонд працівників енергетики та електротехнічної промисловості України «Енергорезерв».
11.Про фінансування ХI літньої Спартакіади Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
12.Про економію матеріальних і фінансових ресурсів Профспілки.