slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Вітаємо переможців конкурсів!

nagrazhdenie_profspilka.jpg

Вітаємо переможців Огляду – конкурсу на кращу Первинну профспілкову організацію «Укрелектропрофспілки» в рамках Всеукраїнського Огляду – конкурсу за 2013 рік та переможців конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики
за 2013 рік

В 2013 році Президія Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» своєю постановою від 19.02.2013 року №П-11-2 оголосила про проведення Огляду – конкурсу на кращу Первинну профспілкову організацію «Укрелектропрофспілки» в рамках Всеукраїнського Огляду – конкурсу за 2013 рік.
Відповідно рішень Президії ЦК «Укрелектропрофспілки» територіальними організаціями Профспілки проведена відповідна робота щодо підвищення ролі первинних профспілкових організацій у здійсненні захисту трудових прав і соціально-економічних інтересів членів Профспілки.
На місцях проведено відповідну роботу щодо активізації діяльності профорганізацій з питань підвищення рівня внутрішньоспілкової та організаторської роботи щодо захисту прав та інтересів працівників, створення їм належних умов праці, посилення мотивації профспілкового членства, зокрема у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Київській обласних організаціях Профспілки.
За підсумками Всеукраїнського огляду-конкурсу в рамках Федерації профспілок України кращою профспілковою організацією «Укрелектропрофспілки» визнано первинну профспілкову організацію Запорізьких магістральних електричних мереж Дніпровської енергосистеми ДП НЕК «Укренерго» (Голова ППО – Зайковський Станіслав Михайлович).
Згідно з Положенням про огляд-конкурс первинних організацій «Укрелектропрофспілки», Президія Центрального комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України («Укрелектропрофспілки») своєю постановою від 28.01.2014р. №П-14-7 визнала наступних переможців:
а) серед підприємств енергетики -
1 місце – первинну профспілкову організацію «Донбасенергоналадка» ПАТ «Донбасенерго» (Голова ППО - Сафонов Василь Олексійович).
2 місце - первинну профспілкову організацію Миколаївських магістральних електромереж Південної електроенергетичної системи ДП НЕК «Укренерго» (Голова ППО – Умрихін Андрій Вікторович).
2 місце - первинну профспілкову організацію Луганської філії ДП «Регіональні електричні мережі» (Голова ППО – Бохонков Віктор Сергійович).

б) серед учбових закладів –
1 місце - первинну профспілкову організацію Державного навчального закладу «Професійний ліцей м. Українки» (Голова ППО – Луцик Ольга Василівна).
2 місце - первинну профспілкову організацію Штерівського енергетичного технікуму (Голова ППО – Сухочов Василій Іванович).

За високі показники та перше місце в Огляді-конкурсі на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» нагородити Дипломом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України і преміювати в сумі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень:
-первинну профспілкову організацію «Донбасенергоналадка» ПАТ «Донбасенерго»;
-первинну профспілкову організацію Державного навчального закладу «Професійний ліцей м. Українки».
За високі показники та друге місце в Огляді-конкурсі на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» нагородити Дипломом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України і преміювати в сумі 1000 (одна тисяча) гривень:
- первинну профспілкову організацію Миколаївських магістральних електромереж Південної електроенергетичної системи ДП НЕК «Укренерго»;
- первинну профспілкову організацію Штерівського енергетичного технікуму.
4.За високі показники та друге місце в Огляді-конкурсі на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» нагородити Дипломом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України і преміювати в сумі 500 (п’ятсот) гривень: первинну профспілкову організацію Луганської філії ДП «Регіональні електричні мережі».
За активну участь в організації та проведенні Огляду-конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» нагородити Почесною грамотою ЦК «Укрелектропрофспілки»:
Зайковського Станіслава Михайловича - голову ППО Запорізьких магістральних електричних мереж Дніпровської енергосистеми ДП НЕК «Укренерго» (м. Запоріжжя).
Сафонова Василя Олексійовича. - голову ППО СО «Донбасенергоналадка» ПАТ «Донбасенерго» (м.Горлівка).
Умрихіна Андрія Вікторовича - голову ППО Миколаївських магістральних електромереж Південної ЕС ДП НЕК «Укренерго».
Бохонкова Віктора Сергійовича - голову ППО Луганської філії ДП «Регіональні електричні мережі».
Луцик Ольгу Василівну - голову ППО Державного навчального закладу «Професійний ліцей м. Українки».
Сухочова Василя Івановича - голову ППО Штерівського енергетичного технікуму.

Вітаємо переможців конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки»
в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік

Відповідно до постанови Президії ЦК Профспілки від 19.02.2013р. №П-11-3 «Про проведення конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік та за підсумками проведення в 2013 році конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики, Президія Центрального комітету «Укрелектропрофспілки» своєю постановою від 28.01.2014 року №П-14-8 ОГОЛОШУЄ:
1.Визнати переможцями огляду–конкурсу первинних організацій «Укрелектропрофспілки» на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік:
1 місце – Первинна профспілкова організація ДП завод «Електроважмаш» (голова профкому ППО ДП завод «Електроважмаш» Канунніков В.М., голова молодіжної ради – Сич Є.Б.).
2 місце – Первинна профспілкова організація ПАТ «Запоріжтрансформатор» (голова профкому ППО ПАТ «Запоріжтрансформатор» Гнатенко О.І., голова молодіжної ради - Ткаченко Ю.О.)
.
2.За високі показники та перше місце в Огляді-конкурсі на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік нагородити Дипломом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України і преміювати в сумі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень Первинну профспілкову організацію ДП завод «Електроважмаш».
3. За високі показники та друге місце в Огляді-конкурсі на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік нагородити Дипломом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України і преміювати в сумі 1000 (одна тисяча) гривень первинну профспілкову організацію ПАТ «Запоріжтрансформатор».
4.За активну участь в організації та проведенні Огляду-конкурсу на кращу первинну організацію «Укрелектропрофспілки» в області реалізації молодіжної політики за 2013 рік нагородити Почесною грамотою ЦК «Укрелектропрофспілки»:
- голову профкому ППО ДП завод «Електроважмаш» Кануннікова В.М.;
- голову профкому ППО ПАТ «Запоріжтрансформатор» Гнатенка О.І.;
- голову молодіжної ради ППО ДП завод «Електроважмаш» Сича Є.Б.;
- голову молодіжної ради ППО ПАТ «Запоріжтрансформатор» Ткаченко Ю.О.

Відділ організаційної роботи
ЦК «Укрелектропрофспілки»