slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Залучення молоді до профспілок

2016_11_molodizhna_rada1.jpg

В рамках реалізації дансько-українського проекту Центральним комітетом Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України з 6–8 листопада 2016 р. в м. Яремче, Івано-Франківської області пройшло організаційне засідання Молодіжної ради при ЦК Профспілки та семінар-тренінг «Залучення молоді до профспілок» для її членів.

2016_11_molodizhna_rada2.jpg

Модератором та тренером цього заходу був заступник Голови ЦК Профспілки, завідувач відділу організаційної роботи Олександр Давиденко.
Молоді профспілкові активісти з різних регіонів України поділилися своїми думками щодо подальших дій Молодіжної ради при ЦК Профспілки та обрали новий керівний склад.
Головою Молодіжної ради при ЦК Профспілки обрано Володимира Нікітюка, спеціаліста з питань організаційної роботи апарату ЦК Профспілки, заступниками Голови Оксану Сердюк, голову первинної профспілкової організації Дніпропетровські електричні мережі та Антона Якушина, провідного спеціаліста промислово-технологічного відділу, заступника голови профспілкового комітету первинної профспілкової організації ТОВ «Інтеренергосервіс». Після цього було прийнято та затверджено план роботи Молодіжної ради на перше півріччя 2017 року.
На наступний день Олександр Давиденко провів для членів Молодіжної ради при ЦК Профспілки семінар-тренінг на тему: «Залучення молоді до профспілок», учасники семінару приділили багато уваги обговоренню та виявлення методів вирішення питань залучення молоді до профспілок та проведення ефективних переговорів між роботодавцем та профспілкою.
Результатом цього усі зійшлися в одному, що підготовка профспілкових переговірників є дуже важливим інструментом у відстоюванні та захисту людини найманої праці.

Організаційний відділ апарату
ЦК Укрелектропрофспілки