slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

З днем Молоді!

den_molodi.jpg

Від імені Молодіжної Ради і всієї «Укрелектропрофспілки» вітаю з святом молодь всієї країни! Молодість - безцінний час, коли закладається міцний фундамент майбутнього, на якому належить будувати щастя для себе і рідних. Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє нашої України і майбутнє кожного з нас. У свою чергу профспілка також покладає на молодь великі надії, а розвиток молодіжного профспілкового руху та виконання програми підтримки молоді є одним з пріоритетних завдань «Укрелектропрофспілки».

У цій програмі передбачено багато соціальних благ і виробничі гарантії для працюючої та учнівської молоді нашої профспілки. Щоб їх реально втілити в життя нам часто не вистачає єдності, енергії і сміливості. Тих самих якостей, якими славиться молодь. Молодим сьогодні всі шляхи відкриті. Адже саме молодість дає можливість проходити крізь неприступні перешкоди.
Тому побажання для Вас сьогодні такі: Не бійтеся вірити в себе і вірити у мрію! Будьте сміливі в правильних вчинках, вмійте відстоювати свої погляди і принципи! Не бійтеся помилятися, і не соромтеся попросити про допомогу або самому допомогти товаришеві. А взаємодопомога якраз є однією з основ профспілкового руху. Практично на кожному підприємстві нашої галузі створені молодіжні організації, в які напевно входять і Ваші друзі. Будьте соціально-активними, беріть участь у профспілковому житті! Вам все під силу і нові відкриття, і зміцнення старих основ. Разом ми можемо досягти нових висот і позитивних життєвих змін!
Бажаю залишатись молодими протягом всього свого шляху, адже молодість не залежить від віку - вона живе в душі, тієї, що не перестає будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам!
Здоров'я Вам, у всьому успіхів і будьте щасливі!

голова Молодіжної ради ЦК "Укрелектропрофспілки"
Козаченко Сергій