slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Навчальний семінар "Нетипові форми зайнятості"

2014_05_seminar1.JPG

​Відбувся навчальний семінар «Нетипові форми зайнятості: ризики для працівників енергетичної галузі та необхідність правового регулювання»

В період з 22 по 24 квітня 2014 року, в Київській області відбувся спільний семінар, організований Профспілкою працівників енергетики та електротехнічної промисловості України за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта, на тему: «Нетипові форми зайнятості: ризики для працівників енергетичної галузі та необхідність правового регулювання».

У даному заході прийняли учать представники Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України та Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України, загальною кількістю – 27 чоловік.
Семінар відкрив Директор Регіонального Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні Штефан Мойзер. Зі вступним словом до учасників семінару звернувся відомий модератор та тренер Андрій Мрост, який і проводив цей семінар. Про очікування від семінару говорили у своїх виступах Заступник Голови «Укрелектропрофспілки» Давиденко О.П. та Заступник Голови Атомпрофспілки України Прудніков П.В.

2014_05_seminar2.JPG

В ході семінару була зосереджена увага на ідентифікації людських цінностей на робочому місці, які мають захищати профспілки в контексті нестійкої зайнятості.
Відбулася презентація та загальне обговорення з означеної теми та загальне визначення нестійкої зайнятості та атипових форм зайнятості у повсякденному житті в Україні та основних функцій профспілок. Було конкретизовано як нетипова зайнятість може посилити існуючі проблеми у сфері трудових відносин в енергетичному секторі України та визначені загальні стратегії профспілок направлені проти проблем, спричинених атиповими формами зайнятості. Зосереджена також увага на тому, що повинні зробити місцеві, регіональні, національні профспілки, яким чином може допомогти національний центр та міжнародне співтовариство з означених проблем сьогодення.

2014_05_seminar3.JPG

В цілому семінар пройшов на досить високому інформаційно-технічному рівні, при активній участі його учасників. Був корисним обмін думками з цього приводу між учасниками семінару.

Відділ організаційної роботи
ЦК «Укрелектропрофспілки»