slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Підписання Колективного договору ВП "Науково-технічний центр електроенергетики" ДП "НЕК "Укренерго"

2014_03_Kiev_NTCE1.jpg

На підприємствах, що входять до Київської профспілки енергетиків, колдоговірний процес у розпалі. 18 березня в ВП "Науково-технічний центр електроенергетики" ДП "НЕК "Укренерго"відбулась конференція трудового колективу, на якій було підбито підсумки виконання Колективного договору та затверджені зміни до Колективного договору на 2014 рік.

2014_03_Kiev_NTCE2.jpg

В роботі конференції взяли участь: заступник голови Київського міськкому профспілки енергетиків Бондаренко Ю.В., голова Ради профспілкових органів ДП "НЕК "Укренерго" Приходько О.М., начальник управління ДП "НЕК "Укренерго" Муравйова Т.М.
2014_03_Kiev_NTCE3.jpg

Крім питань, повязаних з Колективним договором, також було розглянуто результати роботи комісії із соціального страхування. Конференція пройшли у діловій обстановці.
2014_03_Kiev_NTCE1.jpg

Після завершення конференції трудового колективу та перерви відбулась конференція первинної профспілкової організації ВП "Науково-технічний центр електроенергетики" ДП "НЕК "Укренерго". Вела профспілкову конференцію голова профкому Кравченко Т.І. У порядку денному були: звіт контрольно-ревізійної комісії, виконання та затвердження кошторису первинної профспілкової організації.

Посилання на джерело: http://kievprofenergo.in.ua/post/307/