Розширене засідання Президії Центрального комітету "Укрелектропрофспілки"

2014_02_PresidiumCK_1.jpg

28 січня 2014 року в смт. Орловщина Дніпропетровської області на базі санаторію «Новомосковський» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» відбулось чергове розширене засідання Президії Центрального комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України та навчальний семінар для членів Президії і голів територіальних організацій «Укрелектропрофспілки».

2014_02_PresidiumCK_3.jpg
На засіданні Президії були розглянуті наступні питання:
1.Про стан захисту профспілкових прав.
2.Про підсумки оздоровлення дітей і підлітків улітку 2013 року та завдання на 2014 рік.
3.Про проведення XІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
4.Про план роботи Центрального комітету Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на перше півріччя 2014 року.
5.Про план роботи Молодіжної ради при ЦК Профспілки на 2014 рік.
6.Про проведення в 2014 році серед первинних профспілкових організацій Профспілки конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему: «Мої батьки – Енергетики!».
7.Про підсумки проведення конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України в рамках Всеукраїнського огляду-конкурсу.
8.Про підсумки проведення конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію Профспілки в області реалізації Молодіжної політики.
9.Про проведення галузевого огляду-конкурсу на кращий КД за 2013 рік.
10.Про перевірку фінансово-господарської діяльності Київської обласної організації «Укрелектропрофспілки».
11.Про перерахування членських внесків до Міжнародних профцентрів ЕФПГО, PSI, IndustriALL.
12.Про ліквідацію Об’єднаної профспілкової організації ПАТ «Дніпроенерго».
2014_02_PresidiumCK_2.jpg
Відділ організаційної роботи