Фінальні змагання ХІХ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих

spartakiada_2013_1.JPG

Про підсумки фінальних змагань ХІХ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери,транспорту та соціально-побутової сфери

spartakiada2013_2.JPG

spartakiada2013_3.JPG

З 22 до 25 вересня 2013 р. на базі Закладу ФПУ- Олімпійського Учбово-спортивного центру „Спартак”, м.Алушта пройшли фінальні змагання ХІХ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери, транспорту та соціально-побутової сфери, які традиційно провели профспілки та ФСТ «Україна» із 7 видів спорту.

spartakiada2013_4.JPG

Збірна команда ЦК Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України («Укрелектропрофспілки»), у складі якої були переможці Х галузевої літньої ювілейної Спартакіади в кількості 29 учасників, взяла участь у фінальних змаганнях із 7 видів спорту : армспорту, волейболу, гирьового спорту, легкої атлетики, тенісу настільному, футзалу, шахів.
Команда «Укрелектропрофспілки» по другій групі виборола 1 місце.

spartakiada2013_5.JPG

spartakiada2013_6.JPG

Перші місця з армспорту здобули у ваговійкатегоріїдо 80 кг віком до 35 років Зарицький Сергій (Донецька обл.) та до 90 кг старше 35 років -ГрибовАндрій (Луганська обл.); Макаров Андрій (Запорізька обл.) у ваговій категорії до 70 кг віком до 35 років виборов третє місце.
У змаганнях з гирьового спорту у ваговій категорії до 90 кг до 35 років Недбаєвський Володимир (Дніпропетровська обл.) здобув третє місце.
Взмаганнях з легкоїатлетики середчоловіків третє місце у віці понад 35 років біг на 100м виграв Моніч Вадим (Дніпропетровська обл.),у віці до 35 р. біг на 800 м третє місце виграв Гагарін Юрій(Луганська обл.)
В змаганняхзнастільноготенісу серед жінок старше 35 років третє місце посіла Шаповалова Дар”я («ДТЕК Ладижинська ТЕС»).

spartakiada2013_7.JPG

spartakiada2013_8.JPG

Вдало виступила команда з футзалу (ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго»), виборовши 1 місце.

Результати участі команди «Укрелектропрофспілки» у фінальних змаганнях ХІХ Всеукраїнської міжгалузевоїСпартакіади свідчать про високий рівень проведення масової фізкультурно-спортивної роботи у трудових колективах та територіальних організаціях Профспілки.

Відділ організаційної роботи
ЦК «Укрелектропрофспілки»