slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 3

Інформація Хмельницького обласного комітету «Укрелектропрофспілки»

2014_04_khmelnitsk.jpeg

Територіальні профспілкові органи «Укрелектропрофспілки» не залишаються осторонь соціально-економічних процесів, що проходять останнім часом у нашій державі. Висловлюють громадянську позицію щодо тих трагічних подій, що сталися в м. Києві та інших містах України.

Так, Хмельницька обласна організація Профспілки надала фінансову допомогу на поховання родинам загиблих на Майдані подолян: вчителя Бондарчука Сергія Михайловича, вчителя Дзявульського Миколи Степановича, громадського активіста Корнєєва Анатолія Петровича та лікаря Шеремет Людмили Олександрівни.
Трудовий колектив ПАТ «Хмельницькобленерго» зібрав понад 600 тисяч гривень, чим надав конкретну матеріальну підтримку пораненим та родинам загиблих подолян. Свій одноденний заробіток працівники цього підприємства перерахували Міністерству оборони України для армійських потреб.
Трудовим колективом ПАТ «Укрелектроапарат» надана грошова допомога обласному військкомату, двом військовим частинам, які дислокуються на території області.
Хмельницька обласна організація «Укрелектропрофспілки» та підприємства, організації, що входять в сферу її впливу для матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України продовжують направляти кошти на відповідні рахунки Міністерства оборони України.

Голова Хмельницької обласної
організації «Укрелектропрофспілки»
Вільчинська Л.В.