Пленарне засідання Хмельницької обласної організації «Укрелектропрофспілки».

2016_12_Khmelnitsk1.jpg

В діяльності Хмельницького обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України запроваджуються нові підходи в проведенні тих чи інших заходів. 23 листопада 2016 року згідно плану роботи обласного комітету Укрелектропрофспілки на ІІ півріччя проведено виїзне Пленарне засідання на базі Летичівського району електричних мереж ПАТ «Хмельницькобленерго».

2016_12_Khmelnitsk2.jpg

До початку засідання директор району електричних мереж Гром Андрій Степанович та голова первинної профспілкової організації Липко Василь Анатолійович ознайомили членів обкому профспілки з виробничою базою району електричних мереж, проінформували про виконання поставлених завдань та відповіли на низку запитань.

2016_12_Khmelnitsk3.jpg
2016_12_Khmelnitsk4.jpg

В роботі Пленарного засідання прийняв участь Пилипенко Андрій Олександрович – директор з управління персоналом і юридичних питань ПАТ «Хмельницькобленерго.
Порядком денним розглянуто низку питань, а саме:
­-Про завдання обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України по виконанню рішень VІ з’їзду Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, VІІ конференції Федерації профспілок області та ХVІІІ звітно-виборної конференції обласної організації Укрелектропрофспілки.
­-Звіт контрольно-ревізійної комісії обласного комітету профспілки за період роботи з жовтня 2015 року по жовтень 2016 року.
­-Затверджено регламент роботи обласного комітету профспілки на звітний період 2015-2020 роки.
­-Затверджена постанова Президії обласного комітету Укрелектропрофспілки від 10.03.2016р. № П-2-7 «Про створення Молодіжної ради обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України».

2016_12_Khmelnitsk5.jpg
2016_12_Khmelnitsk6.jpg

Головою Молодіжної ради обрано Чайку Андрія Павловича – голову первинної профспілкової організації Хмельницького міського району електричних мереж ПАТ «Хмельницькобленерго».
Окрім того, розглянуто і інші питання щодо діяльності обласного комітету профспілки на протязі звітного періоду 2015-2020 роки.
По закінченню заходу учасники Пленарного засідання ознайомилися з роботою Меджибіжської дільниці Летичівського району електричних мереж. Побували в Летичівському костелі та в краєзнавчому музеї смт.Меджибіж.

2016_12_Khmelnitsk7.jpg
2016_12_Khmelnitsk8.jpg