РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГЛАВОЮ ДЕРЖАВИ

2017_01_administraciya_prezidenta.jpg

Відбулася робоча зустріч Президента України Петра Порошенка з Головою ФПУ, Співголовою НТСЕР Григорієм Осовим, заступником Голови ФПУ Володимиром Саєнком і представником профспілок України у парламенті Сергієм Капліним.

Лідер профспілок поінформував Президента України про діяльність профспілок у сфері захисту законних прав та інтересів працівників.
Учасники зустрічі обговорили існуючі проблеми у сфері зайнятості та оплати праці, шляхи відродження соціального діалогу, окремі питання діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради, розширення можливостей використання матеріально-технічної бази профспілок для санаторно-курортного лікування не лише застрахованих осіб, а й учасників АТО, тимчасово переміщених осіб, соціально незахищених верств населення та інших категорій громадян, які потребують оздоровлення.
Глава держави визначив відповідальну особу від Адміністрації Президента України для постійних контактів і взаємодії з профспілками.
Петро Порошенко висловив бажання провести зустріч у більш широкому форматі з профспілковими лідерами та активом. Дані відповідні доручення щодо підготовки такої зустрічі.

За матеріалами сайту ФПУ