Всі сили – на вівтар перемоги!

2017_06_Kmelnitsk_sport1.jpg

20 травня проведено І етап фінальних змагань ХХІV Спартакіади Хмельницької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

Відрадним є те, що поспіль двох років змагання проводяться на базі сучасних спортивних споруд лікувально-оздоровчого комплексу «Яблуневий сад» ПАТ «Хмельницькобленерго» (с.Жилинці, Ярмолинецького району). Починаючи з 2016 року, Спартакіада проводиться з 10 видів спорту в 2 етапи:
– І етап – перетягування линви, волейбол, армспорт, гирьовий спорт, шахи і настільний теніс (травень);
– ІІ етап – міні-футбол, більярд, плавання, стрільба (вересень).

2017_06_Kmelnitsk_sport2.jpg

Учасників спартакіади привітали:
Яворський Ігор – голова обласного фізкульурно – спортивного товариства “Україна”;
Слободян Руслан – т.в.о. генерального директора ПАТ “Хмельницькобленерго”;
Вільчинська Людмила – голова обласної організації Укрелектропрофспілки

2017_06_Kmelnitsk_sport3.jpg

Спортивне свято розпочалося із захоплюючих виступів найміцніших атлетів у перетягуванні линви. І про себе відразу заявила команда Хмельницького міського району електричних мереж, яка вже два роки поспіль гідно виборює перемогу серед 18 команд з цього виду спорту. «Срібло» завоювали представники Деражнянського району електричних мереж, «бронзу» – команда ПАТ «Укрелектроапарат».

2017_06_Kmelnitsk_sport4.jpg

Не менш цікаво точилася боротьба серед найсильніших в армрестлінгу та гирьовому спорті. В командному заліку з армспорту фортуна найприхильнішою була до команди ПАТ «Укрелектроапарат», якій трохи поступилися спортсмени Старокостянтинівського району електричних мереж (друге місце) і Летичівського району електричних мереж (третє місце).

2017_06_Kmelnitsk_sport5.jpg

Серед гирьовиків перемогу святкували богатирі ПАТ «Укрелектроапарат», друге місце посіли атлети Деражнянського району електричних мереж, третє Кам’янець-Подільського міського району електричних мереж.

2017_06_Kmelnitsk_sport6.jpg

У змаганнях з волейболу виступили 12 команд. Захоплююче проходили ігри на двох волейбольних майданчиках, які зібрали чималу кількість вболівальників. В завзятій боротьбі з волейбольною дружиною ПАТ «Укрелектроапарат» команда Дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» здобула переконливу перемогу. Трансформаторобудівники – на другому місці. Третє місце гідно посіла команда Старокостянтинівського району електричних мереж.

2017_06_Kmelnitsk_sport7.jpg

На шатровому майданчику демонстрували свою спортивну майстерність тенісисти: 20 команд із 22 колективів фізкультури. «Золото» завоювала команда Дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго». За ними – призери І етапу змагань з настільного тенісу команда ПАТ «Укрелектроапарат» (друге місце), команда Старокостянтинівського району електричних мереж посіла третю сходинку.

2017_06_Kmelnitsk_sport8.jpg

Змагання з шахів проходили в комп’ютерній залі. Кращими стратегами-інтелектуалами в цьому виді спорту стали шахісти Дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» – Світлана Кофанова та Володимир Онищук. У них – І місце. Команда ПАТ «Укрелектроапарат» у складі Григорія Дудніка та Валерія Іванова в напруженій боротьбі вибороли друге місце. На третьому місці – команда Старокостянтинівського району електричних мереж: Ігор Звольський та Олександр Сандрацький.

2017_06_Kmelnitsk_sport9.jpg

В загальнокомандному заліку за підсумками І етапу ХХІV Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості Хмельниччини переможцем стала команда ПАТ «Укрелектроапарат».

2017_06_Kmelnitsk_sport11.jpg

З розривом в 11 очок лідеру наступає на п’яти команда Дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго». І не менш вдалою виявилася Спартакіада для команди колективу Деражнянського району електричних мереж, яка з сьомого місця І етапу Спартакіади-2016 злетіла цьогоріч відразу на третє.

Команда Хмельницького міського району електричних мереж протягом двох років в загальнокомандному заліку І етапу Спартакіади посідає почесне четверте місце.

2017_06_Kmelnitsk_sport10.jpg

Проведення І етапу фінальних змагань ХХІV Спартакіади обласної організації Укрелектропрофспілки є підтвердження того, що існує соціальний діалог роботодавців галузевих товариств та обласної галузевої профспілки, причому не тільки в проведенні спортивних заходів, але й з інших напрямків Статутної діяльності обласної Профспілки.
Президія обкому профспілки висловлює щиру подяку керівникам публічних акціонерних товариств «Хмельницькобленерго» – Олегу Івановичу Козачуку, «Укрелектроапарат» – Євгені Станіславівні Косковецькій, керівникам відокремлених підрозділів Обленерго за те, що в колективах приділяється належна увага розвитку фізкультурно-масової роботи. Керівники окремих районів електричних мереж не тільки сприяють участі їхніх команд в спортивних заходах, але й самі беруть участь у змаганнях з окремих видів спорту. Зокрема, Олег Йосипович Гладун (Полонський РЕМ) – в перетягуванні линви, армспорті, гирях, Віталій Анатолійович Кондратюк (Старокостянтинівський РЕМ) – у волейболі, Сергій Володимирович Олійник (Хмельницький міський РЕМ) – у перетягуванні линви.
З року в рік зростає кількість учасників. Цього разу на спортивні майданчики вийшли 22 колективи фізкультури первинних профспілкових організацій із 34, які перебувають на профспілковому обліку або 101 команда в шести видах спорту, передбачених Положенням про проведення Спартакіади. Загалом помірялися силою та інтелектом 321 працівник підприємств, організацій, що входять в сферу впливу обласної галузевої профспілки.

Із переможців травневих фінальних змагань з окремих видів спорту буде сформована збірна команда обкому профспілки для участі в ХІІІ Спартакіаді працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, яка пройде з 6 по 10 червня цього року в с. Коблево Миколаївської області.

Людмила Вільчинська,
Голова Хмельницької обласної організації