Висловлюємо співчуття…

2016_11_Kurilets.JPG

06 листопада 2016 року на 72 році обірвалося життя члена профспілки, заступника Голови ЦК Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України КУРІЛЬЦЯ Миколи Петровича.

Микола Петрович протягом 20 років, з березня 1996 року працював у Центральному комітеті Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на посадах економіста, завідуючого відділом економічного захисту і трудових відносин. Останні 15 років працював на посаді заступника Голови ЦК Укрелектропрофспілки, завідуючим відділом. Курілець Микола Петрович назавжди залишиться в пам’яті, як фахівець високого рівня кваліфікації, людяності і порядності. Був нагороджений відомчим знаком Мінпаливенерго України «Відмінник енергетики»; нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака».
Члени Президії ЦК Профспілки та колектив апарату ЦК Профспілки виражають глибокі співчуття його дружині Тетяні Вікторівні, рідним і близьким покійного з приводу втрати чоловіка, батька, діда. Хай земля буде йому пухом і світла пам’ять.
Президія ЦК Укрелектропрофспілки